022-41-01-01

  060-41-01-01

Понедельник-Пятница 8.30-17.00

Условия использования сайта

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Folosirea, incluzînd vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.smartino.md , implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor noastre. “RINCOM-GRUP” SRL , prin www.smartino.md, iși asumă dreptul de a putea efectua orice modificari asupra conținutului site-ului cît și acordului de utilizare fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci cînd aceste informații i se cer pentru crearea unui cont pentru cumparaturi on-line. In cazul în care www.smartino.md are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, iși rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă. Restrictionarea accesului poate însemna ștergerea contului și a tuturor informațiilor pe care le contine, ștergerea opțiunilor definite și interzicerea accesului la serviciile www.smartino.md.

COPYRIGHT

Intregul conținut www.smartino.md, este proprietatea “RINCOM-GRUP” SRL și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industriala. Folosirea, parțial sau integral, în scopul de a reproduce, copia, vinde sau revinde fără acordul scris a "Smartino" SRL a oricaror elemente din www.smartino.md se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATE

Pe site-ul www.smartino.md, utilizatorul este responsabil pentru toate activitațile care survin prin accesarea contului si parolei personale. “RINCOM-GRUP” SRL nu poate fi facuta responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre www.smartino.md pentru îmbunatațirea serviciilor proprii. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc. www.smartino.md asigură utilizatorii săi ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decît în cazul în care acest lucru este solicitat în baza legilor Republicii Moldova. Persoanele care vor utiliza o adresa falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sanctionațe în conformitate cu legile in vigoare. www.smartino.md nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul ca site-ul, serverele sau mailurile expediate de www.smartino.md nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. Totodata, www.smartino.md nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

PRODUSE SI PRETURI

Specificațiile tehnice sau prețurile produselor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o inștiintare prealabilă, iar www.smartino.md nu iși asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni. www.smartino.md nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putind diferi de acestea în ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. www.smartino.md nu garantează, disponibilitatea țn stoc a produselor afișate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentană din stoc, epuizarea ediției, etc). Daca plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiți pentru produsul respectiv. In toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de www.smartino.md , dar nu si alte despăgubiri. Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru. Fiecare comandă primită prin www.smartino.md va fi verificată telefonic. Toate preturile din acest site includ TVA.