022-41-01-01

  060-41-01-01

Luni - Vineri 8.30-17.00

Filtru produse

Preț  22 - 51 Lei
Producători
Disponibilitate

De pește

Gingirică în sos de tomateGreutate netă 240 g Pește cel puțin 144 g Conserve sterilizate Ingre..

 
22,00 Lei

  0

Hering în sos de tomateGreutate netă 240 g Pește cel puțin 144 g Conserve sterilizate Ingredie..

 
28,00 Lei

  0

Hering în suc propriuGreutate netă 240 g Pește cel puțin 168 g Conserve sterilizate Ingredient..

 
28,00 Lei

  0

Sardine în suc propriuGreutate netă 240 g Pește cel puțin 168 g Conserve sterilizate Ingr..

 
28,00 Lei

  0

Sprot in ulei. Conserve sterilizate. Greutate netă 160g. Peşte cel puţin 112g. Compoziţie: Sprot Afu..

 
25,00 Lei

  0

Sprot in ulei. Conserve sterilizate. Greutate netă 170g. Peşte cel puţin 119g. Compoziţie: Sprot Afu..

 
30,00 Lei

  0

Sprot in ulei. Conserve sterilizate. Greutate netă 190g. Peşte cel puţin 133g. Compoziţie: Sprot Afu..

 
31,00 Lei

  0

Conserve de pește sterilizate. Produsul este gata de utilizare.Ingrediente: Șprot afumat (pește (Spr..

 
33,00 Lei

  0

Macrou in sos de tomate 240gr."Smartino" Cu Cheie Temporar lipsește

Macrou în sos de tomateGreutate netă 240 g Pește cel puțin 144 g Conserve sterilizate Ingredie..

 
 

  0

Macrou in suc propriu 240gr."Smartino" Cu Cheie Temporar lipsește

Macrou în suc propriuGreutate netă 240 g Pește cel puțin 168 g Conserve sterilizate Ingredient..

 
 

  0

Sardine in sos de tomate 240gr."Smartino" Cu Cheie Temporar lipsește

Sardine de atlantic in sos de tomateConserve sterilizate. Greutate netă 240g. Peşte cel puţin 144g. ..

 
 

  0

Sprot afumat in ulei "Smartino" 240gr cu Cheie Temporar lipsește

Sprot in ulei. Conserve sterilizate. Greutate netă 240g. Peşte cel puţin 168g. Compoziţie: Sprot Afu..

 
 

  0

Sprote in ulei 160gr "Amberfish" Capac transparent Temporar lipsește

Conserve de pește sterilizate. Produsul este gata de utilizare.Ingrediente: șprot afumat (pește (Sp..

 
 

  0

Sprote in ulei 240gr "Amberfish" cheie Temporar lipsește
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)